En tur till flyget

Gjorde i kväll en sväng ut till Skellefteå Airport inför sista planets ankomst. Anledningen var att jag ville vara med när Sunnanås målvaktsvärvning, Yanru Zhang, kom. Det är ju något att skriva om och det är alltid roligt att vara först med det.

Yanru Zhang var trött efter den långa resan och ville helst komma i säng så snart som möjligt. Den vilan kan hon behöva. Redan i morgon drar det ihop sig till presskonferens och en första träning som faktiskt ska ha matchtempo i en match tre gånger 20 minuter mot ett juniorlag.

Yanru kommer att bo hemma hos Annika Karlsson och Peter Olsson. I alla fall under den första tiden. Annika var med och mötte Yanru, liksom självklart Inger Arnesson och tolken Ying Broman.

Redan vid bagagebandet fick Yanru av Inger via tolken Ying reda på vad som väntar i morgon.

Annonser

Om olatheander

Har arbetat som journalist hela livet. Chefredaktör och ansvarig utgivare på Nynäshamns-Posten, Hudiksvalls-Tidningen och Norra Västerbotten. Ledarskribent, politisk redaktör och politisk chefredaktör på Västerbottens-Kuriren, Sundsvalls Tidning och Norra Västerbotten. Skrivit ledare och krönikor sedan 1976. Pensionär och nu verksam i egna firman Brola. Vill du komma i kontakt med mig går det enklast via e-post: olath47@yahoo.se
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.