Full rulle igen

Piller, huskurer och sömn gjorde tydligen susen. Det känns bättre i dag. Skönt. Därmed kan mycket av det göras som ska göras. Ska dra ner till dottern senare i veckan för att från Sundsvall ta flyget till Mallorca med henne. Det ska bli kul.

Men det är mycket som ska fixas innan dess och efter att ha sullat hela förmiddagen så är det hög tid att sätta fart. Brasa i kväll blir det definitivt inte utan snarare tvättstugan. Kom-ihåg-lista ska upprättas och börja betas av. Väskor upp ur källaren och packning påbörjas.

Ja, allt ger sig. Dock har jag hunnit med att uppdatera sskbloggen eftersom Sunnanå spelar bortamatch mot Själevad i andra omgången i Svenska cupen med en startelva som på sex  platser skiljer sig från den som gällt de senaste seriematcherna. Ska bli kul att senare få höra hur den har klarat av uppgiften.

Nej, nu bär det vidare med göromål. Återkommer när tid ges.

Annonser

Om olatheander

Har arbetat som journalist hela livet. Chefredaktör och ansvarig utgivare på Nynäshamns-Posten, Hudiksvalls-Tidningen och Norra Västerbotten. Ledarskribent, politisk redaktör och politisk chefredaktör på Västerbottens-Kuriren, Sundsvalls Tidning och Norra Västerbotten. Skrivit ledare och krönikor sedan 1976. Pensionär och nu verksam i egna firman Brola. Vill du komma i kontakt med mig går det enklast via e-post: olath47@yahoo.se
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.