Vinst och ”snömannen”

156 personer – så många sökte sig till Norrvalla i ruskvädret för se när Sunnanå i norra damettan mötte svårspelade Rågsved. Det var regnigt och blåsigt men Sunnanå värmde publiken genom att vinna med 2–0. Kul. Nu går laget till speluppehåll i serieledning.

Erika Nilsson Waara gjorde första målet och då blev alla så glada, så glada. I andra halvlek ökade Perpetua ”Pepe” Nkwocha på ledningen. Mer om matchen finns på sskbloggen, om någon är intresserad.

– – –

I dagens Västerbottens-Kuriren finns en intervju med den så kallade ”snömannens” bror. Snömannen är liktydigt med den man som i mitten av februari i år hittade utmärglad och svårt medtagen i sin helt översnöade bil utanför Sävar. Uppenbarligen hade han överlevt på snö under två månader.

Mannen ligger fortfarande kvar på sjukhuset och vill inte ha någon kontakt med anhöriga och sjukhuset uppger inte hans tillstånd. Det är onekligen litet märkligt.

Nej, nu fick jag plötsligt annat att göra. Återkommer.

Annonser

Om olatheander

Har arbetat som journalist hela livet. Chefredaktör och ansvarig utgivare på Nynäshamns-Posten, Hudiksvalls-Tidningen och Norra Västerbotten. Ledarskribent, politisk redaktör och politisk chefredaktör på Västerbottens-Kuriren, Sundsvalls Tidning och Norra Västerbotten. Skrivit ledare och krönikor sedan 1976. Pensionär och nu verksam i egna firman Brola. Vill du komma i kontakt med mig går det enklast via e-post: olath47@yahoo.se
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.