Förryckt dag

Normalt sett blir det väl inte mer än maximalt fyra-fem timmar sömn för mig. Det tar lång tid innan jag somnar när jag väl lägger mig och sedan börjar dagen alltid vid halvsjutiden. En liten lur på eftermiddagen/förkvällen på en halvtimme räcker för att rädda kvällen.

På helgerna sover jag tydligen ikapp det jag eventuellt förlorar under veckorna. Som i dag när jag inte sparkades upp förrän vid halvtiotiden. Det är i och för sig gott och väl, men det mesta ställs på huvudet. Jag blir sen med det mesta och i synnerhet ett första inlägg på bloggen. Tidningarna har inte hunnit läsas eftersom det stod lördagsshopping på schemat. Sedan förrycktes tillvaron ytterligare en smula genom att jag fick rycka in och vara handgriplig i en syssla under ett par timmar.

Så mot denna enkla bakgrund ber jag att få återkomma litet längre fram på dagen. Eller om det blir på förkvällen. Förhoppningsvis har jag något vettigt att förmedla då. Som exempelvis något om den opinionsmätning jag överskådligt såg i DN i dag. Men som jag ännu inte har hunnit läsa.

Om olatheander

Har arbetat som journalist hela livet. Chefredaktör och ansvarig utgivare på Nynäshamns-Posten, Hudiksvalls-Tidningen och Norra Västerbotten (Norran). Ledarskribent, politisk redaktör och politisk chefredaktör på Västerbottens-Kuriren, Sundsvalls Tidning och Norra Västerbotten. Skrivit ledare och krönikor sedan 1976. Pensionär och tidigare verksam i egna firman Brola. Nu ägnar jag mig åt denna blogg och fritt skrivande för det egna höga nöjets skull. Vill du komma i kontakt med mig går det enklast via e-post: olath47@yahoo.se
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.