Statistik för 2012 – redan

Ett gott slut på året tillönskar jag alla er, som hittar till min blogg och läser mina inlägg. I morse när jag vaknat, druckit kaffe och ätit min macka så gick jag till datorn och där mötte mig en överraskning. WordPress hade nämligen sammanställt det gångna årets statistik, vilket fick mig att fundera en sekund eller två – hade jag missat nyårsnatten?

Nej, det har jag inte. Någon måste någonstans ha gjort fel och trott att december bara har 30 dagar. Men en dag mer eller mindre spelar ju inte någon som helst roll i det här sammanhanget. Varvid jag kan meddela att min blogg sedan starten i oktober 2010 har betittats mer än 210 000 gånger.

I år har jag gjort, enligt statistiken, 869 inlägg (plus det här och kanske ytterligare ett senare i dag). Flest besökare hade jag 29 augusti i år med inlägget ”Norrland utan chans”. Det lästes 590 gånger. Jag har lagt ut 255 bilder och inläggen har lästs i 92 länder. En gång under året (jag uppmärksammade det redan när det hände) var det någon i Nordkorea som fått upp mina Ristningar; tänk om det var Kim Jung Un själv?

Så har det alltså varit. Hur det blir under nästa kalenderår återstår att se. Ingen dag är ju given, men jag blir inte förvånad om min skrivlusta består. Det är ju trots allt för mitt eget höga nöjes skull som jag ägnar tid åt bloggen. Jag hoppas förvisso att det jag skriver från tid till annan kan intressera andra; det är alltid roligt att bli läst.

Nu skiner solen här nere och snart blir det väl till att gå ut i friska luften för att, om inte annat, bättra på rödfärgen (solbrännan) i ansiktet…

Om olatheander

Har arbetat som journalist hela livet. Chefredaktör och ansvarig utgivare på Nynäshamns-Posten, Hudiksvalls-Tidningen och Norra Västerbotten (Norran). Ledarskribent, politisk redaktör och politisk chefredaktör på Västerbottens-Kuriren, Sundsvalls Tidning och Norra Västerbotten. Skrivit ledare och krönikor sedan 1976. Pensionär och tidigare verksam i egna firman Brola. Nu ägnar jag mig åt denna blogg och fritt skrivande för det egna höga nöjets skull. Vill du komma i kontakt med mig går det enklast via e-post: olath47@yahoo.se
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.