Igång igen med projektet

I dag har jag dragit igång skrivprojektet igen. Jag hoppas kunna bli klar inom en inte alltför avlägsen framtid. Jag har tagit kontakt med tio personer, varav en är i USA, en i Sydafrika, en i Etiopien och en i Hanoi samt de övriga i Sverige. Alla ställer förhoppningsvis upp på intervjuer och sedan gäller det ”bara” att kort sammanfatta allt. Det är ett spännande jobb, där jag hela tiden får möta personer som har mycket kunskap och som alla har mycket att tillföra. Jag får lära mig mycket, vilket jag är tacksam för.

Utomhus är det en synnerligen trevlig temperatur – runt nollan. Den nyfallna snön dämpar ljuden utifrån och det känns ganska mysigt att sitta inne och då och då titta ut. Det är ju sista dagen i januari och nu återstår bara en månad med riktig vinter. I mars finns det hopp om att det under vissa dagar ska bli dagsmeja, vilket jag redan ser fram emot. Dagarna blir allt längre. Det går åt rätt håll.

Nu är det också klart att jag kommer att träffa en gammal arbetskamrat på måndag. Det ska bli väldigt skojigt. Det är sannerligen inte var dag som man numera träffar kolleger från förr, men när tillfälle ges får man passa på att uppdatera sig på vad som hänt och händer i branschen.

Jag har inte hunnit med att här på bloggen uttrycka min glädje över att Sunnanås Carina Holmberg kom med på det tredje landslagslägret som Pia Sundhage drar ihop i början av nästa månad. Carina må ha blivit litet förvånad själv över detta, men de som sett henne spela och som känner hennes 100-procentiga inställning är inte överraskad. Personligen tror jag att hon kommer att bli ett utropstecken i sommarens EM-slutspel. Å andra sidan är det inte jag som är förbundskapten, så det räcker för mig att tro och hoppas.

Nej, nu är det dags att återgå till näringen för dagen. Inget viktigt har ju avhandlats här.

Om olatheander

Har arbetat som journalist hela livet. Chefredaktör och ansvarig utgivare på Nynäshamns-Posten, Hudiksvalls-Tidningen och Norra Västerbotten (Norran). Ledarskribent, politisk redaktör och politisk chefredaktör på Västerbottens-Kuriren, Sundsvalls Tidning och Norra Västerbotten. Skrivit ledare och krönikor sedan 1976. Pensionär och tidigare verksam i egna firman Brola. Nu ägnar jag mig åt denna blogg och fritt skrivande för det egna höga nöjets skull. Vill du komma i kontakt med mig går det enklast via e-post: olath47@yahoo.se
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.