Kortkort om dagen

Det blir inte någon lång text i dag. Kvällen är sen och dagen har varit lång. Träning, jobb och på kvällen ett fyra timmar långt styrelsesammanträde med Sunnanå inför årsmötet nästa vecka. Det var ett spännande möte som bland mycket annat viktigt innehöll en genomgång av budgeten och ekonomin i klubben. Som i snart sagt alla andra föreningar spelar ekonomin en stor roll och det gäller att hela tiden försöka hålla kostnaderna inom ramarna för vad intäkterna ger.

Vad som har hänt ute i världen har jag inte riktigt kläm på. Det stod i alla fall klart efter tisdagens primärval i New Hampshire i USA att demokraten Bernie Sanders vann klart över Hillary Clinton och att Donald Trump tog hem segern på den republikanska sidan. Hillary Clinton är nu efter de två första primärvalen pressad och måste ta hem segern i många kommande delstater om det är så att hon ska få en chans att bli utsedd till demokraternas presidentkandidat. Vägen fram till konventen som utser kandidaterna är lång och mycket kan hända på vägen. Hur det går återstår att se. Nästa primärval är i alla fall i South Carolina.

Ja, mer än så här blir det inte i dag. Tänka sig  så kort var det länge sedan jag skrev. Vilket säkert gläder en del.

 

Annonser

Om olatheander

Har arbetat som journalist hela livet. Chefredaktör och ansvarig utgivare på Nynäshamns-Posten, Hudiksvalls-Tidningen och Norra Västerbotten. Ledarskribent, politisk redaktör och politisk chefredaktör på Västerbottens-Kuriren, Sundsvalls Tidning och Norra Västerbotten. Skrivit ledare och krönikor sedan 1976. Pensionär och nu verksam i egna firman Brola. Vill du komma i kontakt med mig går det enklast via e-post: olath47@yahoo.se
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.