Teknikstrul – igen

Dagen har varit god. En smula intensiv efter morgonens träning på Friskvårdskompaniet och ett gott samtal och fika med vännen Janne. Efter det blev det mera hektiskt med lite hushållsarbete och besök i tvättstugan.

I eftermiddags drog vi sedan till Luleå för att hälsa på lilla Omar och hans föräldrar. Jag tog bilder med telefonen, men det lyckas mig inte den här gången att få ut bilderna ur telefonen. Jag uppmanas att logga in på mitt mailkonto och när jag gjort det så funkar det inte i alla fall. Sådana där saker kan göra mig en smula frustrerad.

Dock kan jag meddela att Omar har blivit jätteduktig på att klättra och är väldigt nyfiken på vad som händer runt omkring honom. Mot slutet av besöket upptäckte han mitt skägg och han gillade att dra i det. Tänk att så små barn kan vara så stark i nyporna. Nästa gång får jag väl – men det gör jag förstås inte – klippa ner det till sådan där millimeterstubb så han inte får tag i det.

Jag har inte hunnit läsa tidningar ordentligt och jag har inte alls följt med vad som hänt i omvärlden, så därför skriver jag inte om det. Utan ni får nöja er med detta och vetskapen – om ni är intresserade – att jag är nöjd med allt.

Troligtvis blir det fler rader i morgon.

Om olatheander

Har arbetat som journalist hela livet. Chefredaktör och ansvarig utgivare på Nynäshamns-Posten, Hudiksvalls-Tidningen och Norra Västerbotten (Norran). Ledarskribent, politisk redaktör och politisk chefredaktör på Västerbottens-Kuriren, Sundsvalls Tidning och Norra Västerbotten. Skrivit ledare och krönikor sedan 1976. Pensionär och tidigare verksam i egna firman Brola. Nu ägnar jag mig åt denna blogg och fritt skrivande för det egna höga nöjets skull. Vill du komma i kontakt med mig går det enklast via e-post: olath47@yahoo.se
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.