Dagsbesök i Luleå

I dag var det så dags att fara iväg till Luleå för att hälsa på lilla Omar och hans härliga familj. Det kändes som länge sedan och jag var en smula fundersam på om Omar skulle känna igen mig. Men det gjorde han. Och han såg så glad ut när han såg mig. Det var kul.

Jag vet banne mig inte hur det kommer sig att han tycks ha fått förtroende för mig. Men så är det. Han kommer gärna och ofta fram till mig och visar sina små bilar och andra leksaker. Han blir intresserad och stundtals lycklig (verkar det som) när jag försöker hitta på något nytt med grejerna på golvet. Eller med honom.

Det är sannerligen inte ofta jag lägger ut en bild som jag är med på själv. Men jag gör det den här gången eftersom bilden på ett tydligt sätt visar att Omar tycker jag är bra kompis.

Efter att ha varit i Luleå hela dagen kom vi hem alltför sent för att följa partiledardebatten i SVT:s Agenda. Det var bara några repliker i slutet av debatten som jag snappade upp och det är ju inte mycket att bygga ett tyckande på. Så jag gör det hela väldigt kort och konstaterar att något nytt i alla fall hände. Det var premiär för Moderaternas nya partiledaren Ulf Kristersson i detta forum.

Om jag sätter mig ner och ser hela debatten i någon repris eller via SVT Play vet jag inte just nu. Kanske ger jag mig själv den tiden. Om jag inte gör det får jag väl försöka läsa in mig på den så gott det nu går.

Jag tror jag stannar här för att måhända skriva mer i morgon. Dagen har varit alla tiders – som man brukade säga förr i världen.

 

 

Annonser

Om olatheander

Har arbetat som journalist hela livet. Chefredaktör och ansvarig utgivare på Nynäshamns-Posten, Hudiksvalls-Tidningen och Norra Västerbotten. Ledarskribent, politisk redaktör och politisk chefredaktör på Västerbottens-Kuriren, Sundsvalls Tidning och Norra Västerbotten. Skrivit ledare och krönikor sedan 1976. Pensionär och nu verksam i egna firman Brola. Vill du komma i kontakt med mig går det enklast via e-post: olath47@yahoo.se
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dagsbesök i Luleå

  1. Moa skriver:

    Det är klart han är glad att du är med honom! Varenda unge i världen skulle vara lycklig över det, pappa.

Kommentarsfältet är stängt.