Det smittar!

Den kom fort – influensan. Om det nu är influensa som jag fick. Hög feber, hosta och ont i hela kroppen. I dag kan jag åtminstone stå på benen och jag hoppas kunna göra det några timmar. Så det går åt rätt håll. Nu har i stället hustrun drabbats, så i dag är hon sängliggande med samma symptom som jag hade och har.

Det vi hoppas på är att inte ha smittat tvillingarna. Det vore inte kul för dem och inte för någon annan i närheten heller om också de blir sjuka.

När jag slog på datorn i dag för första gången på ett par dagar ser jag att den amerikanske presidenten Donald Trump utmärkt sig på ett synnerligen negativt sätt – igen.

Han lär ha beklagat sig över att så många personer från Haiti, El Salvador och afrikanska länder söker sig till USA. Sedan lär han ha klassificerat dessa länder som ”shithole countries”, vilket självklart är en rasistisk kommentar. Själv förnekar han att han använt just det ordet, även om han medger att han talade ganska tufft.

Ord står mot ord. Men med tanke på vad Trump har presterat under sin tid som politiker så ligger uttalandet helt i linje med vad han sagt i andra sammanhang.

Mer än detta tänker jag inte skriva för tillfället. Orken är inte riktigt tillbaka.

Annonser

Om olatheander

Har arbetat som journalist hela livet. Chefredaktör och ansvarig utgivare på Nynäshamns-Posten, Hudiksvalls-Tidningen och Norra Västerbotten. Ledarskribent, politisk redaktör och politisk chefredaktör på Västerbottens-Kuriren, Sundsvalls Tidning och Norra Västerbotten. Skrivit ledare och krönikor sedan 1976. Pensionär och nu verksam i egna firman Brola. Vill du komma i kontakt med mig går det enklast via e-post: olath47@yahoo.se
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det smittar!

 1. Bo Fuhrman skriver:

  Krya på hela familjen.
  20 minus i Skellefteå på nätterna.
  Men ingen förkylning.
  Snart: AIK-Örebro, tv-kväll!
  Kramar från Bjässviken.

Kommentarsfältet är stängt.