Sista hela dagen

Så har vi kommit fram till sista hela dagen här i USA. Tiden har gått fort och det är nästan svårt att tänka sig att det har gått i stort sett en månad sedan vi for hemifrån. Men så är det. Det har varit kul att vara här för att umgås med tvillingarna och deras föräldrar. Barnen är roliga och talföra. Det märks sannerligen att de blir äldre för varje dag.

Nu lär det dröja ett tag innan vi ses på riktigt igen. Genom de sociala medierna går det alltid att hålla kontakt, men det är ju absolut inte som i riktiga livet. Vi får väl bida vår tid, som det heter, till vi ses igen.

I dag är det många saker som ska fixas i sista stund. Därför blir inlägget kort. Och det troliga är att jag inte kommer att höra av mig förrän vi är hemma i Skellefteå igen. När nu det blir. Söndag förhoppningsvis.

Annonser

Om olatheander

Har arbetat som journalist hela livet. Chefredaktör och ansvarig utgivare på Nynäshamns-Posten, Hudiksvalls-Tidningen och Norra Västerbotten. Ledarskribent, politisk redaktör och politisk chefredaktör på Västerbottens-Kuriren, Sundsvalls Tidning och Norra Västerbotten. Skrivit ledare och krönikor sedan 1976. Pensionär och nu verksam i egna firman Brola. Vill du komma i kontakt med mig går det enklast via e-post: olath47@yahoo.se
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sista hela dagen

  1. Bo Fuhrman skriver:

    Välkommen!
    Snökaos!

Kommentarsfältet är stängt.