Överhettning?

Jag skriver bara några få rader i afton. Anledningen är tekniken. Datorn har krånglat och visat mig att den har ett eget liv. Även om den visar det på ett märkligt sätt ibland. Nämligen genom att bli totalt stillastående för att sedan dö.

Det klassiska greppet att stänga av och dra ur kontakten fick visserligen igång den igen. Men fläkten i maskinen går så intensivt att jag stundtals tror att den ska lämna sitt metallhölje.

Jag tror att min dator tycker att det är varmt och kvavt. Kanske borde jag ta ut den på balkongen och skriva där. Men det blir bökigt det också även om ljuset väl tillåter att jag kan sitta där och skriva utan belysning.

Men nu tror jag att datorn ska få vila. Min dag har varit bra.

Om olatheander

Har arbetat som journalist hela livet. Chefredaktör och ansvarig utgivare på Nynäshamns-Posten, Hudiksvalls-Tidningen och Norra Västerbotten (Norran). Ledarskribent, politisk redaktör och politisk chefredaktör på Västerbottens-Kuriren, Sundsvalls Tidning och Norra Västerbotten. Skrivit ledare och krönikor sedan 1976. Pensionär och tidigare verksam i egna firman Brola. Nu ägnar jag mig åt denna blogg och fritt skrivande för det egna höga nöjets skull. Vill du komma i kontakt med mig går det enklast via e-post: olath47@yahoo.se
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s